buna dimineata!
nu sunt in clan, abia am iesit din altul, am zis ca pana trece perioada de pedepsa avem timp sa ne cunoastem
nume: Cristi
loc: Bucuresti
varsta: cand joc am vreo 10-12 ani, daca se iese la bere am peste 18 ;)
ocuptia: tehnician dentar (va doresc din suflet sa n-aveti nevoie de ajutorul meu!)
tancuri prin garaj... hm... D-zeu cu mila... intre 5 si 9, fara 7 XD
arty amx 13 F3 am (6), M 18 pisica-a-dreq, T-34 (ala de 5, ca-s zgarie-branza si rauplatnic), KV-1, KV-1S, IS-3, IS-8
k... mesajul de intampinare al clanului zice asa:
-Seriozitate, amicitie si pasiune pentru joc.serios n-am jucat nimic in viata mea, amicitiile le leg la bere, preferabil la munte, langa cort si cu pasiunea pentru jocuri stau destul de prost, dar tot nu le las!
-Daca va plac companiile de tancuri vom forma pentru inceput companii mediu.sunt satul pana peste cap de echipe random, unde fiecare e cel mai destept, unde aia sunt 15 iar noi suntem singuri!
-Comunicarea prin Teamspeak3 obligatorie.o singura problema: iarna, in urma consumului de tuica fiarta in cantitati relativ mari, incep sa comunic incontinuu.
-Disputarea catorva meciuri in pluton inainte de a primi invitatie in clan.unde? cand? nu conteaza daca ma luati sau nu in clan, daca e paruiala de distractie, am venit!!!
-Minim tier 6 (Heavy, Medium, TD).ESTE!
-Disponibilitate pentru antrenamente tehnice daca doriti sa intrati in clanwars.pai... trebuie, altfel ne tavalesc aia...
si... in final... aveti nevoie de healer in clan?
sa nu uit: bonancii sunt 44...
si urasc statisticile! ma calca pe nervi! cand tragi dupa un scout (ca trebuie), cand darami o casa sa-l descoperi pe unul, cand faci "focus fire", tinta cade din 3 lovituri... dintr-o companie de 10 insi numai 3 vor da dmg, restul de 7 se cheama ca au tras in vant pentru o fractiune de secunda care tine mai mult de pozitie, de viteza cu care iau tinta, de lag...
hai la mult ani!!!