Admin Administrator
Numarul mesajelor : 237 Varsta : 55 Location : Sebes- Alba Romania Data de inscriere : 13/09/2007
| Subiect: Pareri despre cand ,cum si la ce ore ne intalnim la companie Mar Iun 25, 2013 11:33 am | |
| Aici putem stabili cand cum si la ce ore ne putem intalni sa startam companiile pentru care isi si are ratiunea aceasta grupare cu pasiuni comune numita "CLAN" Astept parerile dumneavoastra. | |
|
mihaimadrid Utilizator
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 37 Location : Madrid Data de inscriere : 24/08/2013
| Subiect: Re: Pareri despre cand ,cum si la ce ore ne intalnim la companie Dum Oct 20, 2013 12:12 pm | |
| salut gasca...am revenit.....dupa cum am si spus acum o luna jumatate:musculoso:
am fost plecat in tara ca am avut nunta:ghilimele: doar ca acum am probleme cu netul.....imi merge foarte naspa si nush cat o sa dureze asa ca postez aici sa sa stiti daca o sa apar mai rar...de companie nici nu mai zic.....va multumesc anticipat:hi: | |
|
dogarel Membru 4TEC
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 48 Location : Constanta Data de inscriere : 27/08/2013
| Subiect: Re: Pareri despre cand ,cum si la ce ore ne intalnim la companie Lun Oct 21, 2013 2:10 am | |
| Eu propun sa facem adunare in fiecare vineri, la ora 20:00, sa punem la cale planul de bataie intr-o sedinta comuna, dupa care la 20:30 sa incepem jocul. Pareri? | |
|
dogarel Membru 4TEC
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 48 Location : Constanta Data de inscriere : 27/08/2013
| Subiect: Re: Pareri despre cand ,cum si la ce ore ne intalnim la companie Mier Oct 23, 2013 2:10 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pareri despre cand ,cum si la ce ore ne intalnim la companie | |
| |
|